Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: Have a '78 GS1000, but don't know what letter. Called a dealership and they said it was 'probably' a C, but they didn't know for sure. I have VIN, can you tell me? Thanks. Dan

  Answers:
2) Question: im looking for both calipers[front] for a yamaha yfz or 7oo yamaha raptor 2004-09

  Answers:
3) Question: 1973 moto guzzi, eldorado - any such thing?i need parts.

  Answers:
4) Question: 2000 CBR 929 running rich and has a miss. It keeps fouling out spark plugs. Tired of taking it in for plugs. I have been told its the ecm.

  Answers:
  ecm $450 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
  I DONT THINK SO IF IT WAS THE CDI IT WOULD NOT RUN AT ALL.   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
  you could have a bad fuel presure regulator causing the bike to run very rich and i would check your oil as well it probably smells like gas.. caused by the same thing... IF YOU NEED PARTS ******* CALL 817-284-0807 ******* MR MOTORCYCLE RECYCLER 3804 N. E. 28TH STREET FORT WORTH TX 76111 817-284-0807 SHOP HOURS: CST 9AM-6PM TUE-FRI 10AM-4PM SAT CLOSED SUN-MON SPECIALIZING IN QUALITY USED MOTORCYCLE PARTS WWW.MRMOTORCYCLEDFW.COM    -   MR MOTORCYCLE RECYCLER
  IT'S NOT THE ECM/CDI   -   WILLIES CYCLE INC.
5) Question: 82 cb 750 custom honda, will not charge battery. What should I check before i buy a alternator

  Answers:
  alternator rotor, voltage reg, stator,, give us a call i can tell ya how to ck them all, all parts guaranteed, 217-674-3793 , motolane@frontiernet.net , www.motolane.com    -   MOTOLANE
  buy stator $139 buy rectifier $90 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
  we have your part rancho motorcycle 1-800-494-2925(cycl) brushes continuity across stator wires and not grounded resistance across rotor slip rings 5-7ohms/not grounded above all good reg/rec by default   -   RANCHO MOTORCYCLE DISMANTLING
6) Question: 98 zx7r wont hold a charge whats the most common problem

  Answers:
  bad stator $139 or bad rectifier $90 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
  we have your part rancho motorcycle 1-800-494-2925(cycl) you need an alternator   -   RANCHO MOTORCYCLE DISMANTLING
  REGULATOR RECTIFIER IS BAD.   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
  alternator/generator    -   UNIVERSAL ATV & CYCLE
7) Question: I am looking for pipes for my 2011 Vulcan 900 Classic SE. All the parts guys are telling me that they havent released the 2011 list of what will fit. Why wouldn't the 2011 pipes fit? I am looking to get V&H longshots. Any ideas of it the last years will fit?

  Answers:
  CALL V&H AND ASK   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
8) Question: Yamaha built the 550 Vision for 2 years, I need a gas tank but I do not know the # that the vision is under ex.250dr I know is a dirt bike. tank has seam holes, and I've tried the liquid tank line without success. Doug

  Answers:
9) Question: yamaha royal star tour deluxe seat

  Answers:
10) Question: I HAVE A 2006 SAZUKI BOULIVARD C50, IM LOOKING FOR PASSENGER SWINGOUT ARMRESTS OR SOMETHING SIMILAR IT NOW HAS A LUGGAGE TRUNK ON IT SO I CANT USE THOSE ON EBAY THANK YOU ............

  Answers:
  new $550 swingout armrests Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
11) Question: What would I need to do to replace a CDI Box from an 87 1100c Shadow? Is there a way to retrofit a newer model CDI Box?

  Answers:
  NO   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
  cdi $395 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
12) Question: I recently bought a suzuki c50t. I really don't like the heal pedal on the shifter and I"m thinking of cutting it of. Do they make a one just for the toe for that bike or is there one out there that will work on it. I'd rather buy one and use it and not cut the original one off incase I sell it. later on

  Answers:
  used pedal $70 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
13) Question: Have A 2003 Honda 1800 GL when taking off under load have a grinding sound coming from rear end what could this be? Will I have to replace rear end or what?

  Answers:
  TAKE IT A HONDA DEALER PLEASE AND IF YOU HEAR NOISE DO NOT USE THE BIKE.   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
  replace the rear end $400 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
14) Question: A LITE STEAM/OR SMOKE COME'S FROM RIGHT SIDE EX. STEAM A LOT IF LET RUN.BIKE HAS BEEN SITTING UP FOR A TWO YRS.BIKE RUNS GREAT DON'T MISS OR ANYTHING. 1997 VENTURE ROGALE XVZ13D

  Answers:
15) Question: need a 2006 Scarabeo 500 GT ABS module part #AP8133653

  Answers:
 
Complete Terms And Conditions.
© 2017 MrCycleParts.com