Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: does anybody have a cb350f or cb400f engine? preferably with carbs, but I cant be picky, right?

  Answers:
2) Question: what is the faul presure for a honda 500 v30 magna 1984

  Answers:
3) Question: I have a 2005 gsx600f katana and i need a new tank, but i dont know what the letter is after the f(gsx600f?) so i cant submit a request to find a tank without it

  Answers:
  WE HAVE YOUR KATANA PARTS IN STOCK. PLEASE CALL FOR PRICE AND CONDITION. THANKS MIKE MR MOTORCYCLE RECYCLER 3804 N. E. 28TH STREET HALTOM CITY TX 76111 817-284-0807 SHOP HOURS: CST 9AM-6PM TUE - FRI 10AM - 4PM SAT CLOSED SUN-MON SPECIALIZING IN QUALITY USED PARTS WWW.MRMOTORCYCLEDFW.COM    -   MR MOTORCYCLE RECYCLER
  gsx600f-k5 meaning '2005' I have black tank here, has a few minor dings in it if you are interested. You can reach me @ 1-800-334-4045 or dan@williescycle.com    -   WILLIES CYCLE INC.
4) Question: i have a 1981 cb 900 custom honda bike i need a engine cause i have a cracked block by the timing chain tesioner and have burnt valves in head

  Answers:
  WE HAVE A CB900C MOTOR. [NO CARBS OR ELECTRICS] $550.00 PLUS SHIPPING VIA TRUCK. CALL US TO ORDER.   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  I have a running engine here that has bad tranny. Or I may be able to come up with good engine.    -   WILLIES CYCLE INC.
  Hello - we have got a complete running engine with 17,000 miles - runs perfect & is ready to bolt in - $525 & shipping. thanks, Clint ------------------ 217-674-3793 ------------------ motolane@frontiernet.ne t --------------------------- http://www.motolane.com    -   MOTOLANE
5) Question: looking for a matching set of side covers for a 96 1500A vulcan

  Answers:
  $100 for both side covers. You can reach me @ 1-800-334-4045 or dan@williescycle.com    -   WILLIES CYCLE INC.
6) Question: i have a kawasaki kz 1000a4 1980 need header and most important a complete electronic ignition system

  Answers:
7) Question: just bought 96 gsxr 1100w will not rev crack throtle it dies the carbs are spotless i think its electrical some one pried open cdi box looks ok not melted ? dies when i take cable off battery altenator bad? need to charge all the time new battery. other electrical bad? please help

  Answers:
  cdi could be bad if someone has pried it open. that allows moisture to get inside, which is never good. Also , if it is not charging, more than likely the alternator drive has gone bad. The alternators rarely go bad on these watercooled gsxr's. If its not charging, try pulling the alternator off the engine, check inside engine where the alternator drive connects. There is a rubber drive inside the engine that wears out easily (stick your finger inside and check around see if you fell rubber shavings inside engine). If the rubber drive is worn out, this will cause the engine not to spin the alternator, and it cannot charge the battery unless it is spinnning and able to create current.   -   WILLIES CYCLE INC.
8) Question: I bought a 1982 Kawasaki 440 LTD. It idles. but when throttle is applied, the motor bogs down, then dies. I checked the plugs, and found out that I am not getting spark to the right cylinder. I tried both plugs and both wires on both terminals of the coil, all of these tests netted the same result: no spark to the right cylinder. I am wondering if the coil, CDI, or something else is wrong. thank you

  Answers:
  definitly not a bad coil, if you swapped them and got the same symptom on the right cylinder. sounds more like a cdi box bad, or a short in the harness.   -   WILLIES CYCLE INC.
9) Question: i have an 04 vt shadow 1100 i am looking for a gas tank that is larger then original is this possible

  Answers:
10) Question: i have a 83 virogo 750, it starts good and run good for about 15 to 30 mins,it then starts to cough and sputter then 5 mins later it stalls. i can start it again,but it will stall a few secs later, can anyone please advise me. thanks for any help

  Answers:
  Check your gas cap and carb bowl vents. If not that check electrics   -   JACKS CYCLE & SALVAGE
  sounds like a bad ignition box   -   WILLIES CYCLE INC.
11) Question: I have a 1982 Yamaha XT 125 that when i get on the bike the rear shock bottoms out completely. I weigh 10 lbs less than the weight capacity. Can anyone help??

  Answers:
  IF YOU CHECK THE REAR SHOCK YOU WILL FIND THAT THE SPRING RATE IS ADJUSTABLE. PUT IT ON THE HIGHEST SETTING AND YOU SHOULD BE GOOD TO GO.   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
  there should be a ajustment for spring tension.   -   WILLIES CYCLE INC.
  I have 83 xt125 rear shock, and 83 xt200 shock.   -   WILLIES CYCLE INC.
12) Question: i have a 73 honda 750k looking 4 any parts posssible

  Answers:
  WHAT KIND OF PARTS DO YOU NEED?   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  WE HAVE PARTS IN STOCK FOR THAT MOTORCYCLE. LONG BEACH CYCLE PARTS & SALES MIKE 1-800-662-6669 OR lbcparts@dslextreme.com   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
  !!!!!!WILL BEAT ALL OTHER SHOPS PRICES!!!!!! >>>>CALL US TOLL FREE AT 877 722 1925<<<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP ALL ITEMS ARE GUARANTEED OR MONEY BACK INCLUDING SHIPPING   -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
  . WHAT PARTS DO YOU NEED ? . e-mail BENNIES_CYCLE@YAHOO.COM . PHONE 701-852-0874 . .   -   BENNIE'S CYCLE
13) Question: 2004 suzuki volusia vl800k4..need accessories,floor boards,engine guards,all types of crome,2 up windshield,drivers backrest,hardbags or nice soft bags,rt frt turn signal amber,rt brake lever...thanks

  Answers:
14) Question: Will a rear shock for a larger cc bike increase the weight capacity and travel length of a bike?

  Answers:
15) Question: U sailed my part is founded . how do I check it out.

  Answers:
 
Complete Terms And Conditions.
© 2020 MrCycleParts.com