Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: what swing arm will interchange on my 1977 kz 650 so i may run a biger tire on it

  Answers:
2) Question: 96 Suzuki rf900rt, having problem with alternators coupling that is pressed into the housing, with transmission gears etc. The coupling has spines for the alternator to slide into, the coupling also has a tapered side before the splines. Does the coupling go in with the tapered side away from the alternator or towards the alternator?

  Answers:
  TOWARD THE ALT   -   WILLIES CYCLE INC.
3) Question: where do you find the model number for a 1981 650 Maxim Yamaha

  Answers:
  XJ 650H   -   JOHNSON & WOOD INC
  front neck of the frame under handle bar   -   STEVE'S CYCLE INC #2
4) Question: I am looking for a complete fairing with mirrors and side lights for a 1998 Honda CBR 1100xx Blackbird. Thanks Ed

  Answers:
5) Question: what front wheel will fit a 1996 suzuki intruder 800 its a 21 inch but cant find one

  Answers:
6) Question: My 1983 Gold wing has a bad coil. It has a differant risistence than the 1982. Where can I find one.? Geoff

  Answers:
  !!!!! WILL BEAT ALL OTHER PRICES ,PLEASE CALL!!!!! >>CALL TOLL FREE AT 877 722 1925 OR 712 722 1925<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP, ALL ITEMS ARE GAURENTEED.    -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
  we have your part rancho motorcycle 1-800-494-2925    -   RANCHO MOTORCYCLE DISMANTLING
  . I CAN HELP YOU ! e-mail BENNIES_CYCLE@YAHOO.COM . PHONE 701-852-0874 . ,   -   BENNIE'S CYCLE
7) Question: i have a 1996 gsxr 750 fuel injected after i start the bike it idels kinda ruff and there is noise sound like from the transmishion when i hold the clutch cabel in the noise stops when i let out the noise starts againg and sometimes kills the bike and then i can hear the starter clutch engage for some reason...

  Answers:
  >>sounds like the clutch basket or cluth assembly   -   BIKE SHOP 33
8) Question: can a 1983 honda shadow vt500 starter fit a 1980shaw bike vt 500

  Answers:
9) Question: i have a 2003 R1. the chain guide came loose and allowed the chain to eat a hole in the block. is there a way i can get a newer model R1 engine to fit into mym 03?

  Answers:
  not with out heavy modification which is expensive. safer just finding the right year motor.   -   BIKE SHOP 33
10) Question: how much does the sprocket cost?The small one on the side of the engine (honda)

  Answers:
  WHICH MODEL HONDA IS THIS SPROKET FOR?   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  about 20 bucks   -   BIKE SHOP 33
11) Question: i have a 2004-2005 yamaha R1 engine in a race car. the thing ran great and then all of a sudden it started cutting out when warm. the bike runs great when cold, but soon as its getts to operating temp it acts like its starving for gas.. i have changed all fuel filters and fuel pump..please help..

  Answers:
  THIS COULD BE MANY DIFFERENT THINGS AMOUNG: BAD FUEL PUMP BAD CDI BAD F/I SENSOR CALL FOR PARTS..WE WILL HAVE THEM ALL. CALL 1-785-242-0600 TUES THRU FRI 10AM-6PM;SAT 10AM-5PM (CENTRALTIME) TO ORDER. BECAUSE OF OUR HIGH VOLUME OF EMAILS, WE'RE NOT ABLE TO RESPOND TO EMAILS SENT TO US; PLEASE CALL US DIRECTLY DURING BUSINESS HOURS IF YOU HAVE ANY QUESTIONS. WE ARE THE SECOND LARGEST US SALVAGE IN WITH OVER 20,000 UNITS.OUR 10,000SQ FT SUPERSTORE AND SHOWROOM IS LOCATED @ 301 W. WILSON IN OTTAWA KANSAS(20 MIN SOUTH OF KANSAS CITY). SHOP ONLINE @ OZPOWERSPORTS.COM FOR ALL YOUR NEW & USED PARTS;TIRE/HELMET NEEDS....THANKS...OZ POWERSPORTS   -   OZ POWERSPORTS
  HAVE YOU CHECKED YOUR FUEL TANK TO MAKE SURE IT IS NOT VAPOR LOCKING WHEN IT GETS WARM?   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
12) Question: Will any other frame work for my 2000 Kal ninja zx12?

  Answers:
13) Question: do you think it its cheaper to purchase a new bike or get the one i have fixed it needs a engine and a frame. 2000 Kal ninija zx12?

  Answers:
  I WOULD PURCHASE A NEW BIKE.   -   OZ POWERSPORTS
14) Question: How do I check the magneto and stator on my 1986 yamaha yz250 to see if it is working ?

  Answers:
15) Question: Looking for a motor for a 1998 Kawasaki ZX1100

  Answers:
  we have your part rancho motorcycle 1-800-494-2925    -   RANCHO MOTORCYCLE DISMANTLING
 
Complete Terms And Conditions.
© 2019 MrCycleParts.com