Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: in need of a used r1 engine 1998-2002!!

  Answers:
  WE HAVE THIS MOTOR, GIVE US A CALL.   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  SHAVE 2002 R1 ENGINE, NO FI ELECTRICS OR VALVE COVER $1250.00 PLUS SHIPPING. LONG BEACH CYCLE PARTS & SALES MIKE 1-800-662-6669 OR lbcparts@dslextreme.com   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
2) Question: Trying to find a stator for a 1981 Yamaha 650 Maxim, but have not been successful. Any suggestions would be appreciated.

  Answers:
  WE HAVE A STATOR, CALL US.   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  GOOD CHANCE WE HAVE.   -   CYCLE PARTS OF LUBBOCK
  WE HAVE THAT STATOR IN STOCK $135.00 PLUS SHIPPING. LONG BEACH CYCLE PARTS & SALES MIKE 1-800-662-6669 OR lbcparts@dslextreme.com   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
  we have got the stator - works perfect $60 & 12 ship - thanks, Clint ------------------ 217-674-3793 ------------------ motolane@frontiernet.ne t --------------------------- http://www.motolane.com    -   MOTOLANE
  !!!!!WILL BEAT ALL OTHER PRICES!!!!! >>>>CALL US TOLL FREE AT 712 722 1925<<<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP. ALL ITEMS ARE GUARANTEED OR MONEY BACK INCLUDING SHIPPING.   -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
  $50 Call 217-543-3505 for details and/or ordering info. email: ss2wheel@consolidated.net Have a good day and God bless!    -   SS 2 WHEEL
3) Question: im looking for a used small engine tranny. just tranny but must have 5 forward gears and revers and gear output drive please

  Answers:
  !!!!!WILL BEAT ALL OTHER PRICES!!!!! >>>>CALL US TOLL FREE AT 712 722 1925<<<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP. ALL ITEMS ARE GUARANTEED OR MONEY BACK INCLUDING SHIPPING.   -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
4) Question: no I gave you guys the year I need the model virago

  Answers:
5) Question: Was replacing front tire and stripped the threads in the lower fork housing where the axle is supposed to tighten. can fork housing be repaired or will I have to replace it.

  Answers:
  replace the lower fork leg...    -   MOTORCYCLE INSURANCE & DEALERS SALVAGE
  go buy a tap and die set.   -   NEW RIVER CYCLE SALVAGE
  it can be repaired if there is still some threads left Call 217-543-3505 for details and/or ordering info. email: ss2wheel@consolidated.net Have a good day and God bless!    -   SS 2 WHEEL
6) Question: looking to change handle bars on a v star 1100 classic 2005 any help?

  Answers:
  Be sure to buy !" replacement bars, and remember that if you get apehangers, you will need to extend wiring harnesses, brake hose, and cables!   -   T & E CYCLE
7) Question: I previously owned a 1993 vx 800 suzuki i was very impressed with the performance of this bike.I now own an s50 suzuki 2007 as far as i can tell it has the same engine but its a dog the vx was rated at 61hp and the s50 is 50hp are the carbeurators interchangeable on these bikes and if so where can i find a good used pair,also would like to know if i can expect a performance difference thanks for your help

  Answers:
8) Question: Hope someone can help me. I have a bike (chopper) in storage at longbeach CA. I need the back wheel removed, the rear fended removed, the headlight removed the front end with triple clamps removed. I need someone to do it? The guys at the storage depot can handle the rest. I am in Australia and need this done next week as I am sending this bike to Australia as "parts". Just needs someone who can handle a wrench. I will be able to pay by paypal or Visa so no problem. You can check out my feedback on ebay my username is: totaldirtbag. Let me know if you can help and let me know your cheapest hourly rate. Thanks Pete Richards Sydney Australia

  Answers:
9) Question: I cant tell what kind of yamaha virago I have,I know its a 750. vin is jya3ale03ra034229 it is a 1994

  Answers:
  YES, IT'S 1994   -   CYCLE PARTS OF LUBBOCK
  94 model, 10th digit of the vin is an r=94    -   NEW RIVER CYCLE SALVAGE
10) Question: I have a 1986 concourse with a bad gas tank, will any concourse tank through 2006 fit my bike

  Answers:
  WE HAVE YOUR FUEL TANK IN STOCK $350.00 PLUS SHIPPING.LONG BEACH CYCLE PARTS & SALES MIKE 1-800-662-6669 OR lbcparts@dslextreme.com   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
  we have got a nice rust free tank from an 86 concourse - $165 & 20 shipping - thanks, Clint ------------------ 217-674-3793 ------------------ motolane@frontiernet.ne t --------------------------- http://www.motolane.com    -   MOTOLANE
11) Question: I have an 1997 suzuki gxzr 600, and I have a blown engine and its hard to find an engine is their any other year o of bike that that an engige can fit mines without any problems even if its a more powerful engine?

  Answers:
12) Question: Will risers off of a vlx 600 work on my 02 shadow spirit? Looking for short risers for ape hangers

  Answers:
13) Question: i dropped my bike on the left side and after i did that my bike never held a charge since then. there was a machanic that told me 9 times out of 10 that if i dropped my bike on the left side that its my stator. how true is that.

  Answers:
14) Question: will a 1999 yz250 engine fit in a 1998 yz250 frame.

  Answers:
15) Question: 1978 Honda Gold Wing - fuel pump is spitting out the weep hole. Can the pump be repaired or must it be replaced? Anyone in USA have parts? Lots of 31 yr. old pumps on ebay, but I have one already! Thanks

  Answers:
  !!!!!WILL BEAT ALL OTHER PRICES!!!!! >>>>CALL US TOLL FREE AT 712 722 1925<<<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP. ALL ITEMS ARE GUARANTEED OR MONEY BACK INCLUDING SHIPPING.   -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
 
Complete Terms And Conditions.
© 2020 MrCycleParts.com