Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: i have a 84 honda shadow vt700 i want to customize what other year or size bike is enterchangerable with my bike like the seat, fenders

  Answers:
2) Question: will carburetor from a fzr 600 fit a fzr 1000

  Answers:
  NO, THEY WILL NOT WORK.   -   LONG BEACH CYCLE PARTS
3) Question: will carburetor from a fzr 600 fit a fzr 1000

  Answers:
  MIGHT FIT....DOUBT THEY'D WORK PROPERLY.   -   CYCLE PARTS OF LUBBOCK
  NO   -   MR MOTORCYCLE RECYCLER
4) Question: will carbs off ne other bike fit my fzr 1000

  Answers:
  no   -   BIKE SHOP 33
5) Question: not sure on the model type its a 600 ninja 2 carbs 2 cylinder 1990 year

  Answers:
  THATS PROBABLY A 500 NINJA IF IT'S A 2 CYLINDER... WHAT YEAR IS ON THE PRODUCTION STAMP?    -   MOTORCYCLE INSURANCE & DEALERS SALVAGE
  IT IS A 250 NINJA   -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
6) Question: i have a 1981 yz250h, has no spark.have checked the coil on frame reads 1 ohme,prim side.5ohme on spark plug side. top coil at stator side reads .5 ohom-1ohom when reading the two wires, bottom coil reads 5 ohoms is this the right reading??. also the cdi box wires read 5ohom from the wire to ground. red wire reads 0.how or what is the right way to check the two out??? thank you

  Answers:
7) Question: what swing arm will interchange on my 1977 kz 650 so i may run a biger tire on it

  Answers:
8) Question: 96 Suzuki rf900rt, having problem with alternators coupling that is pressed into the housing, with transmission gears etc. The coupling has spines for the alternator to slide into, the coupling also has a tapered side before the splines. Does the coupling go in with the tapered side away from the alternator or towards the alternator?

  Answers:
  TOWARD THE ALT   -   WILLIES CYCLE INC.
9) Question: where do you find the model number for a 1981 650 Maxim Yamaha

  Answers:
  XJ 650H   -   JOHNSON & WOOD INC
  front neck of the frame under handle bar   -   STEVE'S CYCLE INC #2
10) Question: I am looking for a complete fairing with mirrors and side lights for a 1998 Honda CBR 1100xx Blackbird. Thanks Ed

  Answers:
11) Question: what front wheel will fit a 1996 suzuki intruder 800 its a 21 inch but cant find one

  Answers:
12) Question: My 1983 Gold wing has a bad coil. It has a differant risistence than the 1982. Where can I find one.? Geoff

  Answers:
  !!!!! WILL BEAT ALL OTHER PRICES ,PLEASE CALL!!!!! >>CALL TOLL FREE AT 877 722 1925 OR 712 722 1925<< WE HAVE THIS IN GOOD CONDITION AND WILL SELL CHEAP, ALL ITEMS ARE GAURENTEED.    -   RANSCHAU RE CYCLES, INC.
  we have your part rancho motorcycle 1-800-494-2925    -   RANCHO MOTORCYCLE DISMANTLING
  . I CAN HELP YOU ! e-mail BENNIES_CYCLE@YAHOO.COM . PHONE 701-852-0874 . ,   -   BENNIE'S CYCLE
13) Question: i have a 1996 gsxr 750 fuel injected after i start the bike it idels kinda ruff and there is noise sound like from the transmishion when i hold the clutch cabel in the noise stops when i let out the noise starts againg and sometimes kills the bike and then i can hear the starter clutch engage for some reason...

  Answers:
  >>sounds like the clutch basket or cluth assembly   -   BIKE SHOP 33
14) Question: can a 1983 honda shadow vt500 starter fit a 1980shaw bike vt 500

  Answers:
15) Question: i have a 2003 R1. the chain guide came loose and allowed the chain to eat a hole in the block. is there a way i can get a newer model R1 engine to fit into mym 03?

  Answers:
  not with out heavy modification which is expensive. safer just finding the right year motor.   -   BIKE SHOP 33
 
Complete Terms And Conditions.
© 2019 MrCycleParts.com