Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: Need inexpensive, good tank for 1993 Suzuki Intruder 800.

  Answers:
  $350 painter Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
2) Question: LOOKING FOR PART # 1U3-23340-30-33. UNDER CLAMP FOR A 1981 YAMAHA XS650SH. MAY BE LISTED AS TRIPLE CLAMP OR TRIPLE TREE

  Answers:
  WE HAVE THIS CLAMP, GIVE US A CALL.   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  $75   -   WILLIES CYCLE INC.
  we have got in stock in perfect shape, $55 & 12 shipping, all parts guaranteed, 217-674-3793 , motolane@frontiernet.net , www.motolane.com    -   MOTOLANE
3) Question: im looking for a final drive for an 06 650 v star classic.let me know how much

  Answers:
  Rear differential fresh rebuilt 525.00 exchange plus shipping and handling you can order @ www.stevescyclesalvage.com or call 1-800-622-9253 quote # 0743951 We have these parts for you call us @ 1-800-622-9253 8-5 est mon-fri    -   STEVE'S CYCLE INC #2
4) Question: i have a seat for a harley but i dont know which model it fits the numbers on it are rwd-92/61-0067 can any one identify what i have?

  Answers:
5) Question: i have a seat for a harley but i dont know which model it fits the numbers on it are rwd-92/61-0067 can any one identify what i have?

  Answers:
6) Question: Your Home page dont list this Bike i need a petcock for a 1983 Yamaha Virago xv 500k

  Answers:
  WE HAVE A FUEL VALVE FOR $45.00 THIS VALE IS SOLD "AS-IS"   -   NEANDERTHAL CYCLE SALVAGE
  petcock $125 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
7) Question: I am looking for an igniter for a 1997 Kawasaki Vulcan Classic 1500. The part # is 21119-1469. Trying to find new or used. Thanks for your help!

  Answers:
  $595 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
  we have a new oem kawasaki cdi box. 475.00 plus 9.00 shipping   -   UNIVERSAL ATV & CYCLE
8) Question: looking for a Harley twin fire coil, any vintage. Going on my tractor.

  Answers:
  30.00 call 1 800 559-8086   -   JOHNSON & WOOD INC
9) Question: I am in need of a fuel tank for my '85 GS700. Knowing this bike is limited in its production, I may not find one. My questions is, will another model's fuel tank fit?

  Answers:
  tank $495 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
10) Question: Need a good working fuel pump for a 1986-1987 honda shadow vt 700 this fuel pump has four wires attached to the plug

  Answers:
  $395 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
  Fuel pump 175.00 exchange plus shipping and handling you can order @ www.stevescyclesalvage.com or call 1-800-622-9253 quote # 0753941 We have these parts for you call us @ 1-800-622-9253 8-5 est mon-fri    -   STEVE'S CYCLE INC #2
11) Question: 87 kx 250 new clutch plates n springs get silver oil in the crank case but leaks so constant new oil in it grabs n releases fine

  Answers:
12) Question: I have not been able to get a spark on my 93 ZX11 C. I have new plugs and I checked all the connections and put dielectric paste on them. The bike cranks and everything seems to be connected correctly. Before I got it, the bike was on fire but I don't know how much damage could have been done to the ignition system.

  Answers:
  CHECK YOUR FUSE BOX, SPRAY SOME WD40 IN THE IGNITION AND CHECK THE RELAY INFRONT OF THE REAR TAIL LIGHT WITH THE RED CLIP. THAT SHOULD DO IT.   -   BIKE SHOP 33
  TAKE IT TO THE KAWASAKI DEALER UNLESS YOUR HEAR IN LOS ANGELES THEN BRING IT TO ME. WERE OPEN M-F 8-5 PST. BIG MACK   -   LOS ANGELES MOTORCYCLE SALVAGE
13) Question: I need 1938 t0 1947 knuckle head engine case 61 cubic inches

  Answers:
14) Question: looking for a fuel petcock for 1982 honda silverwing

  Answers:
15) Question: have a 79 honda 500xl, with 2 cable carb, is tere another 35/36mm w/accel pump we can use

  Answers:
  used carbs $450 Please call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Fri;9am-5pm Sat (centraltime)to order. Because of our high volume of emails, we are unable to answer emails. Oz Powersports if the National Leader In Cycle,Atv & watercraft salvage with over 20,000 units in inventory. Check us out at www.ozpowersports.com   -   OZ POWERSPORTS
 
Complete Terms And Conditions.
© 2017 MrCycleParts.com