Used Motorcycle Parts
Who We Are Contact Us Hotlines Advantage Recyclers - Join Us Sitemap Makes and Models

Used Motorcycle Parts - Search top quality used cycle parts from salvage yards in your area with our live, instant, free search.


"Instant Contact With Hundreds Of Motorcycle Parts Recyclers"

home

Motorcycles for sale

parts

ask the experts

used parts

members

about us

Ask The Experts
Type your question here and it will be sent to hundreds of the top motorcycle and powersports specialists in the country. Their responses will be displayed below. NOTE: If you are looking for a part, please use the form on the home page instead  
Email:
Confirm Email:
Questions & Answers
Number of Questions per page:            
1) Question: Need a starter for 1987 yamaha virago. Is there a universal one

  Answers:
  what size bike? all parts guaranteed, 217-674-3793 , www.motolane.com mrmotolane@yahoo.com    -   MotoLane
2) Question: I need a couple of bolts from the mid fairing of an st1100. I also need them in Australia, and your main query page will not allow me to send my request without an American or Canadian zip code.

  Answers:
3) Question: I just replaced the "fuel Tank Filter" for my 2000 Heritage Softail. I see 2 holes in fuel supply valve. As I put the filter up into tank, I have to screw the supply valve back on. There is a single stem coming from bottom of filter. Which hole does it go into, if any? One hole in top of valve is smaller than the other. Is there a specific way of lining them up?

  Answers:
4) Question: Hi, Where I can find complete engine for my Honda XL 250 R model 1987, Pro link. This is a RFVC Engine. Thanks Arsalan

  Answers:
  $1200 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
5) Question: what years are swingarms compatible with 89 Yamaha YZ 490? mine is bent.

  Answers:
6) Question: hi all, I have a 1971 cb750, I'm looking for the oil lines a and b that run from the oil tank to the engine, does anyone manufacture an after market upgrade?

  Answers:
  oil lines $99ea Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
7) Question: I'm looking for a middle gear drive unit for a 1985 Suzuki gv1200 Madura. Model F/F2.

  Answers:
  $850 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
8) Question: I Need the front brake cable for a 1978 honda cm185 T

  Answers:
  $125 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
9) Question: hi my name is Jamie I was wondering if an exhaust from a 750 Honda Shadow Aero would fit a Honda vt 1100 aero . Also my bike is a 1999 Honda shadow aero what exhaust would fit or inner change and what years do I need to stay in to find parts for my bike. Example, will a 2005 vthe 1100 exhaust fit a 1999 vthe 1100 and so forth. Thanks Jamie

  Answers:
  NO IT WILL NOT   -   Los Angeles Motorcycle Salvage
  no it won't we have the correct exhaust $395 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
10) Question: I need a 81 to 83 suzuki gs 450 engine that's in running condition

  Answers:
  . ------------- $300.00 e-mail bennies_cycle@yahoo.com phone 701-852-0874   -   Bennie's Cycle
  $850 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
  $299 Contact Shawn or Jen @ 217-543-3505 email: ss2wheel@outlook.com Have a great day and God bless!    -   SS 2 Wheel
  we got it    -   Steve's Cycle Inc
11) Question: I need a 1990 1500 Goldwing right valve cover what years will fit

  Answers:
  GIVE US A CALL AND I WILL TAKE A LOOK FOR YOU WE HAVE PARTED A FEW OF THIS MODEL   -   Los Angeles Motorcycle Salvage
  $250 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
  we have avaliable, all parts guaranteed, 217-674-3793 , www.motolane.com mrmotolane@yahoo.com    -   MotoLane
12) Question: 1980 xs 850 yahama rear tire with all bearings needed

  Answers:
  WE HAVE A REAR RIM/WHEEL ASSEMBLY WITH BEARINGS ETC [NO TIRE] $95.00   -   Neanderthal Cycle Salvage
  $295 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
  $70 & shipping approx 28, all parts guaranteed, 217-674-3793 , www.motolane.com mrmotolane@yahoo.com    -   MotoLane
  Hi this is Doug Ranschau from Ranschau RE Cycles. We have this in good condition and we beat all other prices.Call us toll free at 877 722 1925 and we will work out a low fair price for you.    -   Ranschau Re Cycles Inc
  we got it    -   Steve's Cycle Inc
13) Question: 83 Honda cx 650c need crank and rod and main bearings

  Answers:
  $750 crank w/rods Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
14) Question: looking for lid for compartment under left rear speaker grey in color

  Answers:
15) Question: I have a 2007 gsxr 600 the bike was tipped over at some point and where the footbrake mounts to the frame is bent in. I was wondering if you guys would have something to fix that? I dont need the whole assembly just the mounting bracket. Thanks Dustin

  Answers:
  brkt $90 Call 1-785-242-0600 9am-6pm Tues-Sat (central Time) to purchase this item. OZ Powersports is the National Leader is cycle/atv salvage with over 50,000 units in inventory. Shop us online at www.ozpowersports.com for all your new parts/accessories needs.We look foward to hearing from you!   -   OZ Powersports
  We have a right front mounting bracket. It's $35 plus shipping and handling. To order call (803)773-3535 or send an email to sales@midscyclesalvage.com.    -   Motorcycles Ins. & Dealers Sal
 
Complete Terms And Conditions.
© 2014 MrCycleParts.com